Telekom

Adeptor erbjuder ett brett utbud av utrustning för industriell kommunikation, inklusive analoga och VoIP-telefoner, intercom- och PAGA-system, Blixtljus/ljud-enheter och mobil utrustning som surfplattor och smartphones. Allt från industriellt robust till Ex Zon 1-certifierad utrustning. Vi har komponenterna och kunskapen för att hjälpa dig att göra kloka val och få nödvändigt stöd i alla faser. Tveka inte att ta kontakt!

Våra partnersSEO & UU

Gai-Tronics har sedan 1946 satt branschstandarden för hållbarhet och tillförlitlighet i sina kommunikationslösningar för industri och Ex-certifierade telefoner.

 

SEO & UUFederal Signal har Intercom- och PAGA-system och kan leverera allt från en enskild högtalare till kompletta system, både inom och utanför potentiellt explosiva områden.

 

Vår partner Ecom är i absolut framkant och känd för attSEO & UU introducera modern teknik i potentiellt farliga miljöer. ATEX- och IECEx-certifierade surfplattor och smartphones samt tillbehör som streckkodsläsare och värmekameror. Detta öppnar upp ett antal möjligheter när det gäller att effektivisera kommunikation, inspektion och databehandling i Ex-zoner.